Reflexions Pausades

Pàgina d'inici » Qui sóc?

Qui sóc?

@ycalbet

Em dic Yago Calbet Domingo i vaig néixer fa 26 anys a la vila de Cardedeu.

1 cara muntanya

Sóc llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració, Màster en Globalització i Desenvolupament i postgraduat en Dinamització Local Agroecològica. Gran part de la meva formació però, és gràcies a l’activitat política i la participació en associacions.

Les investigacions que he dut a terme estan centrades en l’economia, l’agroecologia i els moviments polítics. El treball final de carrera fou “La revolta silenciada. Crònica i reflexió de la crisi a Islàndia”, tutoritzada pel doctor en filosofia Jordi Pigem.

D’altra banda, la tesina final de màster es titulà “La crítica a la economía del crecimiento. Evolución discursiva y debates actuales”, tutoritzada per Koldo Unceta. Vaig exposar-ne la comunicació  al II Congreso Internacional de Estudios del Desarrollo (REEDES) l’any 2014 i el treball es va publicar electrònicament a la  Revista Gobernanza.

També he realitzat treball d’investigació d’anàlisi de discurs al CREDA (Centre de Recursos de Desenvolupament Agroalimentari) en matèria de petita ramaderia i canvi climàtic. Recentment he col·laborat amb el Centre Delàs i també he treballat com a tècnic de projectes a la Fundació Bofill. Actualment treballo de Dinamitzador Agroecològic.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: